50gr de farina de blat integral
50gr de farina de blat de moro integral (groga)
50ml d’aigua (o llet)
5 unitats de clares d’ou
Preparació:
Escalfem la paella i aboquem una mida de massa repartida
per tot el seu diàmetre. Amb la potència de la cuina al número 7 (la nostra
cuina és de 1 a 9), cuinem 30 segons per banda i retirem. Si treballem amb una
paella de 180mm han de sortir 4 “tortitas” més aviat gruixudes.
A mida que les anem traient, col·locar-les una sobre
l’altre per tal de que es mantinguin humides, tendres i esponjoses.
Un cop a la taula, com la recepta no inclou sal ni sucre,
guarnir al gust. Nosaltres les acompanyem amb formatge fresc, fruita, mel,
fruits secs... i un bon cafè americà. Si fossin les autèntiques hipercalòriques “tortitas”
americanes, les acompanyaríem amb bacó, hamburguesa, ceba caramel·litzada, ous
remenats i qualsevol cosa que contingui més d’un 50% de greix.
Dificultat: fàcil / Preparació: 15min / Cocció: 5min
Un esmorzar sense remordiments, fins i tot si despres no vas al gimnàs.
ResponEliminaSaretaaa!! benvinguda al món Bloggaire!!
ResponEliminai moltes gràcies per l'enllaç al nostre blog!
Molt bones receptes, seguiu així!!
Ptns!!
Gràcies, al final ens hem animat.
Elimina