dissabte, 15 de setembre del 2012

Tea · Coffee easy Cookie's

Ingredients:
 
250gr de farina de blat blanca
50gr de margarina
50gr de sucre
75ml d’aigua
10gr de llet evaporada en pols
Un pessic de sal
 
Per l'acabat:
 
Sucre glaç (opcional)
 
Preparació:

Col·locar la farina, el sucre i un pessic de sal en un bol. Incorporar a daus la margarina i mesclar amb l’ajuda d’una forquilla fins aconseguir fusionar la margarina amb la farina, encara que presenti una textura seca i amb grumolls. Barrejar l’aigua amb la llet evaporada, i afegir poc a poc al bol fins aconseguir una massa lligada. Acabar de treballar la massa damunt del marbre prèviament enfarinat i formar una bola. Embolicar la massa amb paper “film” transparent i deixar reposar com a mínim una hora al frigorífic (la massa degudament tapada podria conservar-se al frigorífic fins a dotze hores).

Estirar la massa amb el corró damunt del marbre i aplanar fins obtenir un gruix de cinc mil·límetres. Donar la forma desitjada amb el talla pastes escollit per realitzar les galetes i col·locar-les una a una en una safata de forn que haurem cobert amb paper vegetal. Amb els trossos sobrants de massa, adjuntar-los i amassar de nou per realitzar més galetes. Repetir el procediment fins exhaurir la massa.
 
Enfornar les galetes 15 minuts a 180ºC. Deixar-les refredar fins a temperatura ambient, guardar-les en un pot hermètic o bé degustar-les d’immediat.


Dificultat: fàcil / Preparació: 90 min / Repòs: 60 min / Cocció: 15 min
 

5 comentaris:

  1. Cruixents i saboroses. Amb un bon cafè Aràbic o una bona tassa de te verd Japonès “bancha” i les últimes hores del diumenge passen de la nostàlgia del rècord del fi de setmana, a un moment de retrobada amb tu mateix.

    ResponElimina
  2. Em fet les galetes . No ni a cap d'iguala unes son gordes i les altres són primes se les nem a menjar per berenar amb xocolata

    Jordina i Mei

    ResponElimina
  3. Les a fet la tieta i stan buniiisimes XD ;)

    ResponElimina