dissabte, 29 de setembre del 2012

Crêpes per berenar amb la nostra fillola

Ingredients:

125gr de farina de blat blanca (o integral)
250ml de llet fresca
50gr de margarina
2 unitats d’ou
10gr de sucre
Un pessic de sal


Preparació:
 
Col·locar la margarina en un bol i escalfar uns 20 segons al microones. Afegir tots els ingredients en un recipient batedor, mesclar fins obtenir una massa líquida, llisa i sense grumolls.

Escalfar la planxa i pintar el seu fons amb una mica de margarina. Abocar una mida de massa i repartir-la homogèniament per tot el diàmetre de la planxa. Amb la potència de la cuina al número 6 (la nostra cuina va de 1 al 9), coure 30 segons per banda. Retirem la crêpe en un plat. Haurien de sortir unes 5 unitats si treballeu amb una planxa de 280mm de diàmetre. Ja tenim la massa crêpe  preparada. Farcir i plegar al gust.
  
El farcit pot ser tant dolç com salat. Aquesta crêpe l’hem farcit amb crema de xocolata, no obstant si la voleu farcir amb ingredients salats, el nostre consell seria afegir tant sols un pessic de sucre en lloc dels 10gr.
 
 
Dificultat: fàcil / Preparació: 10min / Cocció: 5min


 

6 comentaris:

  1. Doncs sí, encara que sembli mentida la primera crêpe no es va despreciar, os puc assegurar que aquesta va ser la millor de totes i no tant sols per la seva forma, cocció, tacte i gust; sinó per menjar-la amb la millor companyia.

    ResponElimina
  2. EEE la vaig fer amb vosaltrees aquesta crep!!<3<3<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres t’haurem de pagar drets d’autor… ¿Podem pagar amb magdalenes?

      Elimina
  3. Serrelet, avui he posat a la pràctica els crepes amb la famili, farcits de xocolate per dintre i melmelada de gerds per fora, acompanyat d'una mica de nata.S'han xuclat els dits. A mi m'han sortit 6 creps, com dius depent del diametre de la planxa.
    Ja que les calories han pujat aquest cap de setmana, he vist que has publicat una recepta de verdures, la provare per compensar el cap de setmana. Ja t'explicaré.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes crêpes són una aposta segura. Gràcies per seguir-nos i posar en pràctica les nostres receptes.

      Elimina