120gr de farina d’ametlla
crua
120gr de farina
de blat integral
150gr de clares
d’ou
100gr de mantega
100gr de sucre
morè
20gr de mel de taronger
20gr de rom
Un polsim de sal
Sucre glacé (opcional per l'acabat)
Sucre glacé (opcional per l'acabat)
Preparació:
En un cassó,
fondre la mantega fins que aquesta adquireixi un lleuger color torrat. Quan s’hagi
refredat abocar-la sobre la mel i entremesclar fins a la total incorporació.
En un bol
barrejar les dues farines, el sucre morè, el rom i el polsim de sal. Afegir-hi la
preparació anterior de mantega i mel, continuar barrejant amb l’accessori mesclador
del robot o bé amb una espàtula durant cinc minuts.
Introduir la
massa en una màniga pastissera llisa i omplir cadascun dels motlles de “financier”
escollits.
Enfornar a 210ºC
durant 10 minuts o fins que la superfície adquireixi un bonic color daurat.
Desemmotllar i
deixar refredar els financiers cinc minuts a sobre una reixa.
Dificultat: Fàcil / Preparació: 60 min / Cocció:
10 min
Ben senzill i amb un gran resultat si els obsequiem a la fi d’un àpat, posant en aquesta situació el toc merescut a tant honorable moment.
ResponElimina