300gr
de farina de blat
3
rovells d’ou
4
clares d’ou
100gr
de sucre morè
20gr
de mel de taronger
15gr
d’impulsor químic
10gr
canyella en pols
300gr
de fruits secs (pelats)
Preparació:
En
un bol gran barrejar la farina tamisada, el sucre morè, l’impulsor, la canyella
en pols i per últim la mel.
Batre
els ous lleugerament i incorporar-ho al bol on tenim els ingredients sòlids.
Començar
a treballar la barreja a mà fins aconseguir una consistència lligada però
enganxifosa.
Finalment,
incorporar els fruits secs, en aquest cas festucs i amassar de nou fins la
incorporació total.
Donar
forma de barra a cadascuna d’elles i disposar-les sobre un paper vegetal.
Enfornar
les barres durant vint minuts a 180ºC.
Un
cop passat el temps de cocció, deixar-les refredar breument i tallar-les amb la
forma característica del carquinyoli.
Col·locar
les porcions sobre la reixa del forn i acabar-les d’assecar a 220ºC amb
ventilador durant cinc minuts o fins que la superfície adquireixi un color
torrat.
Deixar
els carquinyolis refredar sobre la reixa i servir.
Dificultat: Mitjana / Preparació: 90 min / Cocció: 25 min
- Saps d’aquell lloc on vam comprar aquells carquinyolis tant bons?
ResponEliminaSi algún cop us heu formulat aquesta pregunta o simplement si els carquinyolis son un dels vostres preferits; proveu de fer aquests i veureu com aquells carquinyolis que tants bons records porten al vostre paladar, queden menguats com jersei de cotó a l’assecadora.
Irresistibles!
Son un vici... Boniiisims!! I amb festucs encara mes.
ResponEliminaCris
Quina bona pinta!!!! provare, a veure que tal em queden!!!
ResponEliminaLAIA
youtube.com : YouTube
ResponEliminayoutube.com YouTube (YouTube) YouTube Channel - youtube mp4 YouTube Video youtube.com. YouTube · youtube.com YouTube · youtube.com · youtube.com. YouTube · youtube.com. YouTube · youtube.com. Videos on YouTube · youtube.com.