dissabte, 22 de març del 2014

Guacamole

Ingredients:
 
1 unitat d'advocat
1 unitat de ceba tendre
2 unitats de tomaca raff
1 unitat de llimona
Pebre de “cayena”
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre negre mòlt
 
 
Preparació:
 
Tallar els tomàquets a daus, picar la ceba i reservar.
 
Per altre banda, obrir per la meitat l’advocat, clavar el ganivet al pinyol i realitzar un moviment lateral per extreure’l. Amb una cullera retirar la polpa i abocar-la en un plat fons. Ruixar amb la llimona i aixafar el conjunt amb una forquilla fins aconseguir una textura cremosa. Incorporar la tomaca i la ceba reservada, remoure.
 
Per l’acabat, agregar pebre de “cayena” picat, un raig d’oli d’oliva verge, un pessic de sal i un toc de pebre mòlt.
 
Remenar per últim cop i servir.
 
 
Dificultat: Fàcil / Preparació: 15 min
 



2 comentaris:

  1. ¡Ándele!

    Us descobriré que aquest irresistible aperitiu, és un dels meus essencials en un diumenge calorós de primavera, després d’una intensa sessió d’entrenament.

    Acompanyat d’un pebrot vermell tallat i fet sevir com a cullera comestible, uns bastonets de pastanaga o bé, qualsevol dels meravellosos pans que hi trobareu en aquest exquisit bloc.

    Gaudeix!

    ResponElimina
  2. Avui desprès de treballa ens espera un bon àpat, provarem aquest aperitiu i alguna especialitat mes de la casa amb molt bona compañía, per una celebració especial.
    Una abraçada i petons a tots.
    Isa.

    ResponElimina