dissabte, 10 de novembre del 2012

Magdalenes

Ingredients:

210gr de farina de blat blanca
60ml de llet fresca
4 unitats d’ou
150gr de sucre
180gr d’oli de gira-sol
5gr de llevat químic


Preparació:

Col·locar tots els ingredients menys la farina i el llevat en un bol batidor; mesclar de forma lenta fins que tots s’incorporin. Afegir la farina i el llevat. Tornar a mesclar fins que la massa presenti una forma homogènia. Deixar-la reposar com a mínim una hora tapada amb un drap humit. Si es desitja, també podem reservar la massa tapada a la nevera tota una nit.
 
Escalfar prèviament el forn a 210 ºC. Mentrestant distribuir la massa en els motlles individuals per magdalenes i empolvorar una mica de sucre pel damunt. Hem de tenir present no sobrepassar les dues terceres parts del motlle. Nosaltres hem fet servir dos tipus de motlle, un de 20gr i l’altre de 60gr.
 
Introduïm les magdalenes al forn i en aproximadament 15 minuts despres estarán cuites, les retirem i deixem refredar.
 
 
 
Dificultat: fàcil / Preparació: 30min / Repòs: 60min / Cocció: 15min
 

12 comentaris:

  1. Les úniques i genuïnes magdalenes tradicionals. Per esmorzar; si t'aixeques amb el peu esquerra, una magdalena i comença el dia amb el pas canviat. Per berenar; si durant la feina no has tingut un respir, una magdalena i pren aire. ¿Perquè no a qualsevol hora? ¡Simplement estan boníssimes!

    ResponElimina
  2. Ja m´en fareu un kilet, per quan amb llevi de dormir a la tarda magdalenas i xocolata desfeta, ummmmmmmmmmmmm, que bó.


    Vicenç.

    ResponElimina
  3. Vicenç Viñals i Blanca29 d’octubre del 2012, a les 19:31

    Sem fa la boca aigua, ummmmmmmmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un brick de llet fresca, unes magdalenes i a dormir amb la panxa plena. Jo no necessito res més.

      Elimina
  4. Bueno serrellet, he fet les magdalenes amb la teva recepta bonissimes!!!, he fet una variant, afegir bocinets de xocolata a la masa.Perfecta. Bueno Gerard, jo ja puc anar a dormir amb la panxa plena. I a tu Vicençs espabilat....

    ResponElimina
  5. Quin vici... Sn autentiques! Una rere l altre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pot ser perillós fer-ne moltes d’una fornada. Quan comences, una et porta a l’altre que et porta a una que et porta a l’altre... No es pot parar.

      Però tot és energia per poder aguantar una bona sessió de footing.

      Elimina
  6. Serrellet!!! amb l'èxit que van tenir la recepte de les teves magdalenes, avui he fet doble ració. Ja va bé que hagis publicat una de verdures. Gracies.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb les teves mans segur que aquestes magdalenes han de ser extraordinàries, quina enveja em donen els comensals que les han pogut provar.

      Això si, per sopar un platet de puré de carbassó, que també té el seu encant.

      Elimina