dissabte, 21 de juliol del 2012

"Tortitas breakfast" no Americanes

Ingredients:

50gr de farina de blat integral
50gr de farina de blat de moro integral (groga)
50ml d’aigua (o llet)
5 unitats de clares d’ou
 
 
Preparació:
 
Muntar les clares a punt de neu i reservar. En un altre recipient fer la mescla de la resta d’ingredients. Poc a poc afegir les clares muntades amb moviments circulars de fora cap endins a la massa de farines i aigua, intentant que no es perdi l’esponjositat del punt de neu.
 
Escalfem la paella i aboquem una mida de massa repartida per tot el seu diàmetre. Amb la potència de la cuina al número 7 (la nostra cuina és de 1 a 9), cuinem 30 segons per banda i retirem. Si treballem amb una paella de 180mm han de sortir 4 “tortitas” més aviat gruixudes.
 
A mida que les anem traient, col·locar-les una sobre l’altre per tal de que es mantinguin humides, tendres i esponjoses.
 
Un cop a la taula, com la recepta no inclou sal ni sucre, guarnir al gust. Nosaltres les acompanyem amb formatge fresc, fruita, mel, fruits secs... i un bon cafè americà. Si fossin les autèntiques hipercalòriques “tortitas” americanes, les acompanyaríem amb bacó, hamburguesa, ceba caramel·litzada, ous remenats i qualsevol cosa que contingui més d’un 50% de greix.
 
 
Dificultat: fàcil / Preparació: 15min / Cocció: 5min
 
 

3 comentaris:

  1. Un esmorzar sense remordiments, fins i tot si despres no vas al gimnàs.

    ResponElimina
  2. Saretaaa!! benvinguda al món Bloggaire!!
    i moltes gràcies per l'enllaç al nostre blog!
    Molt bones receptes, seguiu així!!
    Ptns!!

    ResponElimina