300gr
de farina de blat
3
rovells d’ou
4
clares d’ou
100gr
de sucre morè
20gr
de mel de taronger
15gr
d’impulsor químic
10gr
canyella en pols
300gr
de fruits secs (pelats)
Preparació:
En
un bol gran barrejar la farina tamisada, el sucre morè, l’impulsor, la canyella
en pols i per últim la mel.
Batre
els ous lleugerament i incorporar-ho al bol on tenim els ingredients sòlids.
Començar
a treballar la barreja a mà fins aconseguir una consistència lligada però
enganxifosa.
Finalment,
incorporar els fruits secs, en aquest cas festucs i amassar de nou fins la
incorporació total.
Un
cop la textura sigui la desitjada, abocar la massa sobre el marbre prèviament
tacat amb oli. Formar quatre porcions.
Donar
forma de barra a cadascuna d’elles i disposar-les sobre un paper vegetal.
Enfornar
les barres durant vint minuts a 180ºC.
Un
cop passat el temps de cocció, deixar-les refredar breument i tallar-les amb la
forma característica del carquinyoli.
Col·locar
les porcions sobre la reixa del forn i acabar-les d’assecar a 220ºC amb
ventilador durant cinc minuts o fins que la superfície adquireixi un color
torrat.
Deixar
els carquinyolis refredar sobre la reixa i servir.
Dificultat: Mitjana / Preparació: 90 min / Cocció: 25 min
- Saps d’aquell lloc on vam comprar aquells carquinyolis tant bons?
ResponEliminaSi algún cop us heu formulat aquesta pregunta o simplement si els carquinyolis son un dels vostres preferits; proveu de fer aquests i veureu com aquells carquinyolis que tants bons records porten al vostre paladar, queden menguats com jersei de cotó a l’assecadora.
Irresistibles!
Son un vici... Boniiisims!! I amb festucs encara mes.
ResponEliminaCris
Quina bona pinta!!!! provare, a veure que tal em queden!!!
ResponEliminaLAIA
youtube.com : YouTube
ResponEliminayoutube.com YouTube (YouTube) YouTube Channel - youtube mp4 YouTube Video youtube.com. YouTube · youtube.com YouTube · youtube.com · youtube.com. YouTube · youtube.com. YouTube · youtube.com. Videos on YouTube · youtube.com.